Appar med träningsprogram

Träningsprogram är en förutsättning för att lyckas

Många drar sig för att börja träna eftersom de inte vet var eller hur de ska börja. Om du är en av dem som känner så kan du ladda ner appar med träningsprogram. Det är ett perfekt alternativ om du vill börja träna men inte vet hur. Genom några appar kan du dessutom komma i kontakt med personliga tränare som skräddarsyr träningsprogram efter dina behov.

Gorilla Workout är en app som inte kräver några vikter förutom din egen. Där hittar du övningar som hjälper dig att uppnå maximala resultat på kortast tänkbara tid. Övningarna kombinerar konditionsträning med styrkeövningar, och varje övning fokuserar på särskilda muskelgrupper. Gorilla Workout är ett bra alternativ eftersom du inte behöver besöka ett gym för att genomföra övningarna.

Vint hjälper dig att hitta personliga tränare. Du kan exempelvis söka efter personliga tränare inom av dig utvalda prisintervaller. Med en personlig tränare uppnår du resultaten du hoppats på eftersom de skräddarsyr träningsprogram efter dina mål. På så vis blir träningen mer effektiv och dessutom rolig. Vint hjälper dig inte med utformandet av träningsprogram – men den hjälper dig att hitta någon som kan hjälpa dig med just det.

Om du känner att du inte har tiden som krävs för att träna – oroa dig inte! Appen 7 Min Workout är lösningen. Träningsmetoden är effektiv, vilket vetenskapen också bevisat. Appen har träningsprogram för alla och har textbeskrivning, bild, ljud och video för att du ska veta hur övningarna ska genomföras. Du behöver endast sju minuter om dagen för att förbättra din hälsa avsevärt.

Nike+ Training Club är din personliga tränare i app-format. Här kan du ta del av hundratals olika övningar och skapa ett eget träningsprogram. Appen hjälper dig att nå resultaten du eftersträvar och har blivit mycket uppskattad. I ett större perspektiv är liknande appar viktiga eftersom de ger fler möjligheten att träna under personliga tränare utan att det kostar allt för mycket pengar.

träningsprogram